Tehnologie

Serviciile de specialitate sunt asistate de o tehnologie intotdeauna adusa la zi. Investim la fiecare proiect in tehnologie noua, suntem convinsi ca avantajul este a celor care investesc continuu in viitor...

PROIECTARE ASISTATA

PROIECTARE ASISTATA


Proiectarea tuturor elementelor se realizeaza integral asistat de software dedicat. Am dezvoltat un sistem bazat pe programe puternice de analiza si software propriu dedicat operatiunilor specifice. Am eliminat hartia ca mijloc de transmitere si stocare a informatiilor, reusind colaborari in timp real cu parteneri si la peste 10.000 Km distanta (Germania, Italia, Franta, SUA, Taiwan, Koreea).

CONSULTANTA TEHNICA

CONSULTANTA TEHNICA

Consultarea eficienta a clientului se realizeaza atat prin prezenta pe santier cat si prin mijloace de colaborare in echipa. Astfel deplasarile efectuate in scopuri tehnice si de consultanta client depaseste 100.000 Km/an. Totodata numarul de ore dedicate consultarii directe a clientilor, statistic depaseste 1.500 anual. Colaborarea directa prin intermendiul internetului elimina insa toate barierele legate de timp si spatiu.

TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE


Investim pentru fiecare proiect in parte in tehnologie IT, spre usurarea unor sarcini aparent simple. Santierele unde oferim consultanta sau proiecte sunt dotate cu tehnologie noua. Astfel aveti posibilitatea de exemplu de a participa la orice sedinta sau etapa pe santier prin teleconferinta, avem montate camere care isi dovedesc utilitatea zilnic: O imagine face cat o mie de cuvinte!

SOFTWARE

SOFTWARE


Adaptam si imbunatatim software-ul cu aplicatii proprii pentru marirea eficientei si usurarea sarcinilor. Cu fiecare proiect in parte am imbunatatit cate o etapa a proiectarii. Avem o suita de aplicatii proprii care in ultimii 15 ani au fost verificate si finisate astfel ca acum putem reduce timpul alocat proiectarii la valori de calitate si timp de neimaginat acum 20 ani...