EXECUTIE CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Va oferim servicii profesionale asigurate de echipe inchegate de ani conduse direct de inginerii si arhitectii nostrii, acoperind toate domeniile.
Cooptam in functie de complexitatea proiectului si echipe externe in subantrepriza, raspunderea acestoara ne apartine, orientandu-ne pe directia ceruta de client.
In scopul eficientizarii lucrarilor, serviciile oferite includ: conducerea, supravegherea, executia, optimizarea materialelor precum si asistenta de specialitate in orice etapa de executie a proiectului.
Cu peste 200 de proiecte finalizate cu succes, primim referinte pozitive de la oricare client...
Deviza noastra este un concept simplu: "Imaginatia este limita tuturor posibilitatilor!"
Cumulam intr-o forma continuua peste 15 ani de experienta in executie, proiectare si consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale, atat in tara cat si in strainatate. Pe parcursul timpului ne-am modelat si ne-am schimbat.....a ramas insa dorinta de a duce lucrurile la capat!
Costul efectiv a constructiei este ferm si este transmis pe baza unui deviz pe care il realizam pentru Dumneavoastra.
Costul transmis este costul real pentru realizarea constructiei si este identic cu costul final, fara costuri ascunse, fara suplimentari transmise ulterior......
Practic ceea ce va transmitem este EXACT suma pe care o veti plati pana la final si este trecuta in contract!
Orice alta oferta diferita ca valoare de suma calculata de noi, fie ascunde anumite costuri pe care le veti plati mai tarziu fie este o oferta supraevaluata.

DORITI MAI MULTE INFORMATII ?

Solicitati transmiterea unui e-mail in vederea ofertarii, pe adresa dumneavoastra de e-mail: