Consultanta

Cea mai buna solutie, cea mai avantajoasa constructie!
Proiectul se analizeaza in vederea stabilirii celei mai eficiente modalitati de construire.
Pe durata constructiei se stabilesc metodele si caile de solutionare cele mai rapide pentru un rezultat optim.
Materiale si tehnologii
Studiem si recomandam solutii performante si inovative, tehnologii si materiale optimizate pentru procesul solicitat. Cunoastem piata interna si importatorii consacrati, optimizam timpul si cantitatile necesare comenzilor lansate catre furnizori de materiale, obtinem, pentru dumneavostra, costuri reduse care pot rebalansa costul final al lucrarii.
Optimizarea bugetului
Inca din faza de proiectare va consiliem in atingerea bugetului optim. Planificam structura costurilor si etapele de decontare a lucrarilor. Va asiguram o previziune financiara reala, ce va permite o derulare simpla si structurata a proiectului.
Precizie de ceas
Planificarea logica si structurata a derularii in timp a proceselor, concretizata prin graficul de executie, este un element esential in economia unei investitii, astfel puteti sa cunoasteti exact momentele esentiale din constructia unui obiectiv. Un grafic de executie realist permite un flux continuu a procesului executieie si aprovizionarii si duce la o continuitate eficienta a lucrarilor de executie. Eliminarea timpilor morti reduce costul resurselor alocate si durata de executie a obiectivului.
Management de Proiect
In functie de complexitate fiecare proiect are desemnat un Manager de Proiect, un inginer constructor cu pregatire si experienta in domeniu, care asigura organizarea si coordonarea eficienta a executiei lucrarilor din santier. Saptamanal, au loc sedinte operationale care corecteaza stadiul realizarii proiectului, astfel sunteti informat prin raportari saptamanale privind stadiul executiei lucrarilor si respectarea termenelor din planul de executie.
Programe de asigurare a calitatii
Derularea operatiunilor de constructii si montaj se fac urmarind strict un program de calitate stabilit in conformitate cu cerintele Dumenavoastra. Materialele utilizate sunt deasemenea verificate si sunt intotdeauna insotite de certificate de calitate.
Programe de asigurare a protectiei muncii
Derularea operatiunilor de constructii si montaj se face respectand norme de protectie. Un accident banal poate stopa pe o perioada lunga de timp buna functionare a unui santier.

inapoi